Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Парижі продемонстрували новий Mercedes A-Class Saloon

Нове покоління седану A-Class надійде до продажу на початку наступного року, а вже сьогодні відомі орієнтовні ціни на цю модель та її технічні характеристики. В компанії Mercedes покладають багато надій на кузов седан з яким штудтгартці зможуть конкурувати з Audi A3. Орієнтовна вартість новинки на європейському ринку складатиме від 30 тисяч євро за версію зі скромним 3-циліндровим силовим агрегатом.

На старті продажів клієнти отримають декілька варіантів моторів в тому числі і дизельні. Крім базової модифікації бензинового 1,3-літрового мотора на 160 к.с. та 250 Нм крутного моменту є ще і 2-літрова четвірка потужністю 250 к.с. Дизельний силовий агрегат розвиває 115 к.с. а ще він розроблений в співпраці з французським брендом Renault. Двигуни агрегатуються з 7-ступеневою роботизованою коробкою перемикання швидкостей без можливості обирати передачі в ручному режимі.

Як зовні так і в середині A-Class седан майже нічим не відрізняється від хетчбека, крім задньої частини кузова. Яскрава світлодіодна оптика дуже пасує всім Mercedes, але на седані вона виглядає просто розкішно. У довжину седан більше ніж хетчбек на 13 сантиметрів, можливо тому багажний відсік теж побільшав на цілих 50 літрів і складає 420 літрів корисного об҆ єму.  Нова аеродинамічна форма кузова дозволяє досягти коефіцієнту аеродинамічного спротиву позначки у 0,22, що саме по собі є рекордним як в класі так і в авто індустрії в цілому. Такі характеристики позитивно відобразились на економії пального та екологічності.

Інтер҆ єр Mercedes A-Class має характерну архітектуру торпедо, яка запозичена у більш преміальних моделях бренду. На борту новачка є усе що може знадобитись просунутому користувачу інтернету та цифрових технологій. Крім цього всі матеріали обробки салону відповідають преміум рівню та несуть розкіш у С-сегмент. Серед пакетних комплектацій відмітемо такі версії як Executive Pack, Premium pack та Premium Plus.Замовляти такі пакети звісно набагато дешевше ніж опції окремо.

З появою нового покоління седану A-Class, боротьба за лідерство у сегменті загострюється не на жарт, тому з нетерпінням очікуємо на наступний Audi A3… 

18.10.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Парижі продемонстрували новий Mercedes A-Class Saloon

Політика конфіденційності